Nyt päästään vihdoin Jarven syntysijoille eli Lappiin. Joskus vuosituhannen vaihteessa ideoimme Timpan kanssa Kemijärvellä kelkkareissun ja muutaman rommitotin jälkeen, että Jarven kurmee on seuraava suuri Suomalainen brändi. Nimi napattiin Kaija isomummon mehupullosta ja muokattiin kansainväliseksi tuotemerkiksi.
Ohje on yksinkertainen sekä nopea ja lopputulos on loistava, kokeilkaa …ette pety, käy hyvin myös alkupalaksi illanistujaisiin.
Ohje:
Piparjuuritahna 1 tl
Tuorejuustoa 4 rkl
Kylmäsavuporoa 100 g
Mustapippuria
Cantaloupe-melonia 200 g
Sekoita piparjuuritahna tuorejuustoon ja levitä tahna tasaisesti rieskoille. Levitä rieskoille ohueksi viipaloitua kylmäsavuporoa tasaisesti. Rullaa rieskat ja leikkaa puoliksi viistoon ja viimeistele annos meloninpalasilla.
Ruokajuoma: Muscador (rose-kuohuviini)
Musiikki: Kai Hyttinen - Lauluja Timo K Mukan runoihin
2 comments:
Hei
Mikä tökkii tekstissä.
Faija
Kerro, en osaa sanoa
oki
Post a Comment